На 9 юли в Албена ще бъде официалното откриване на

...
 На 9 юли в Албена ще бъде официалното откриване на
Коментари Харесай

Парадайс Блу в Албена става част от Маритим

 На 9 юли в Албена ще бъде формалното разкриване на първия в Източна Европа хотел, част от влиятелната немска верига Маритим – “Парадайс Блу “. За тържественото събитие в комплекса ще дойде доктор Моника Гоммола – притежател и ръководител на надзорния съвет на веригата, Петър Венел – основен изпълнителен шеф. Поканени на събитието са й министърът на туризма Николина Ангелкова, Красимир Гергов – ръководител на управителния съвет на Националния ръб по туризъм, както и представители на туристически компании и сътрудници.
На 9 и 10 юли представителите на веригата Маритим ще имат опция да прегледат Албена и „ Бялата Лагуна “, както и Ботаническата градина в Балчик и голф игрището „ Тракийски скали “ и да се срещнат с управлението на комплекса, с цел да обсъдят бъдещи партньорства.
За самото разкриване се приготвят доста изненади, измежду които кулминационна точка ще бъде осъществяването на звездата от „ Гласът на Германия “ BB Thomaz, чието присъединяване в културния календар е на 6 юли, осъществявания на контрабас и пиано и доста други.
За  Албена е чест и горделивост, че хотел Парадайс Блу дава отговор на високите стандарти за обслужване и хотелско настаняване, станали емблематични за веригата Маритим.
Хотел „ Парадайс Блу “ е едното 5-звездно украшение на ваканционно населено място Албена. Тази година той отвори порти още на 12 април, когато групи немски тенисисти бяха първите му посетители и останаха повече от очаровани от престоя си в хотела и в Европейския курорт на спорта Албена. Хотелът разполага с проектирани като композиция от пространство и жанр, 238 двойни стаи и жилища, които основават нестихващо чувство за съвършена почивка. А-ла-карт и бюфет заведенията за хранене оферират изтънчени ястия, приготвени от екологично чисти артикули. А в питейните заведения и нощния клуб на хотела може да се насладите на релаксираща атмосфера и пълноценни вечери. Елегантният почерк на парижкото студио Borella Art design е избрало концепцията " Flying away " с претекста да избягаш и забравиш, само че да срещнеш и почувстваш себе си в свят на естетика, непорочност и бистрота. Балансираните пространства и вложени естествени материали са реализирани с партньорството ни със световноизвестни водачи като Porcelanosa, Italgranit, Kettal, Collnet, Roche Bobois. Хотелът разполага с съвременен SPA & Wellness център с вътрешен басейн и фитнес зала, открит басейн, детски басейн с водни атракции, частен плаж, главен ресторант, a-la-carte ресторант, лоби бар, бистро, VIP Lounge, нощен клуб, мултифункционални конферентни зали, бизнес център, детски клуб и анимационна сцена.
Хотелът е притежател на документа за стабилно развиване в туризма TraveLife, както и на премия от HolidayCheck – най-популярният измежду немските посетители уебсайт за оценка на качеството на предлаганите услуги. Той е и измежду топ хотелите в България съгласно класацията TOP 100 Best Hotels in Bulgaria 2019, която се прави на база отзивите на гостите в уеб страниците TripAdvisor, HolidayCheck, Booking.com, Фейсбук и други.  tandartnews.com
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР